Kære Zoe Ukhona – signeret (skriv i kommentarfeltet, hvem den skal signeres til).

kr. 150,00

Ikke på lager

Da Pelle Hvenegaard en sommeraften på en blind date, der er tæt på at blive aflyst, møder Caroline, ved han det med det samme: Hun skal være mor til hans børn.

Det første møde udvikler sig til en stormende forelskelse, hvor det hurtigt står klart, at de to gerne vil skabe en familie sammen. Og det er ikke fordi, de ikke prøver …

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Det er en fortælling om partnerskab og om at tackle livet, når det ikke går den vej, man havde planlagt. Og så er det en fortælling om, hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har oplevet og opnået det meste – og om den store glæde det er, når man endelig kan omfavne den ved at blive forælder.

Pelle Hvenegaard blev verdensberømt som dreng i rollen som navnefællen Pelle Erobreren i Bille Augusts oscarvindende film. Han er uddannet journalist og har arbejdet i TV-branchen hele sit voksne liv.

Skriv i kommentar feltet under bestilling, hvem bogen skal signeres til.

Ved tjek ud, skal du i kommentarfeltet skrive hvem bogen skal signeres til, hvis du vil have den signeret. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kære Zoe Ukhona – signeret (skriv i kommentarfeltet, hvem den skal signeres til).”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top